- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- VR topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
üzenetére
hát az Evolution benne van az üzenetkezelőben, viszont háttérbe nem lehet tenni. illetve annyit, ha beállítod, hogy ne legyen rajta a tálcán, és akkor ha lecsukod akkor nem is fogod látni egyáltalán. nekem külön asztalon van maximalizálva, így látom ha új levél jön, és hamar át is tudok váltani, hogy olvassam.
de én sem vagyok kibékülve ezzel az új koncepcióval egyébként, a fő bajom, hogy egy csomó plusz klikkelést bevittek a progik kezelésébe. pl. ha evolution levelem jött, először rá kell klikkelnem a borítékra, és ott a lenyíló menüben kiválasztanom az evolutiont, holott semmi más progit nem használok a menüből, így azoknak ott se kéne lenniük. vagy, a legnagyobb fájdalmam, hogy 2 klikkel meg kell nyitni a transmissiont hogy megnézzem a sebességeket, ugyanis tooltip nincs, és nem is lesz. (maga Mark Shuttleworth tette won't fix-re az erről szóló bugomat)
amúgy valszeg több más progit is integrálni fognak az új értesítési rendszerbe, mondjuk nemtom miért kell ekkorát újítani egy LTS-re, főleg, hogy a Gnome Shell megintcsak valami mást fog használni...
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest