Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
Rickenstein
üzenetére
Viszont volna egy fontosabb kérdésem: jó az Ubuntu féle "nvidia-glx-new" driver vagy érdemes az nVidia oldalról letölteni? Ha ez utóbbi, akkor kérnék egy szájbarágós telepítési útmutatót, mert próbálgattam azt is gányolni, de a probléma ott kezdődött, mikor rájöttem, hogy le kéne fordítani erre a disztribúcióra... irogattam én mindenféle parancsot különféle súgókból, nvidia guide-ból, de a vége mindegyiknek leginkább a failed lett
Ugyan működött a beépítettel is a Doom 3, de azért valahogy fura volt, mintha nem ment volna a beállított felbontáson. -
válasz
Rickenstein
üzenetére
Köszi, kipróbálom majd a varázsbill. kombót
Viszont az XP rendszerpartíciója szent és sérthetetlen
Az a lényeg nekem, ha megunom a játszadozást az Ubuntu-val, egy mozdulat és nincs a gépben. Visszaállítani egy partíciót kissé macerásabb... arról nem is beszélve, hogy engednem kellene a Linuxnak az átméretezést. S hát szívtam én már már PartitionMagic-kel és volt 2 partícióm tele adatokkal, nincs 2 partícióm tele adatokkal... (igaz, a helygondjaim megoldódtak egy csapásra).
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Iqos cigaretta
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan működött a beépítettel is a Doom 3, de azért valahogy fura volt, mintha nem ment volna a beállított felbontáson.
Viszont az XP rendszerpartíciója szent és sérthetetlen