- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyurman #21687 üzenetére
éppen most csináltam ezzel a módszerrel. Eddig mindig úgy csináltam, hogy újraindításkor a menüben root prompt-ot kértem, de nagyjából akkor is ez volt az eredmény. Olvasgattam neten, és írták envyng-vel hogy kell telepíteni, hát nekem nem jött be, én nem ajánlom senkinek. Ott olvastam először, hogy ezt a gdm stop-ot úgy kell kiadni ahogy te is irtad, és utána feltettem a drivert. Most kivételesen nem volt az elején a figyelmeztető üzenet, hogy level 1-be futtassam, viszont felirtam mi volt a gondja. Valami xserver-xorg-core-t nem tudott megnyítni ovlasásra, viszont ettől függetlenül felment és most működik tökéletesen
köszönöm a segítséget
A Chrome-mal sikerült a flash lejátszást is megoldanám, már csak egy van hátra, hogy felcsatoljak egy particiót amit alinux nem lát.
Az adminisztráció/lemezkezelő szerint van egy 160 gigás vinyóm 3 particióval 1 swappal és két NTFS-sel. De a Storace Device Manager szerint ezen a vinyón csak 2 partició van, egy swap meg egy másik, ami a múltkor még ext3 volt, most meg NTFS és megegyezik egy másik particióval.
Tehát amit én szeretnék felcsatolni annak a vinyónak az a neve, hogy Pajti, és a /dev/sda-n található. A Storage... szerint az sda-n van a sda2 ugyanaz mint mint a sdc5, ha az egyik lecsatolom a másik is lecsatolodikIlyenkor mi van?
Aktív témák
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Indulhat a hardverparti!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest