- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
TrollBalint #21329 üzenetére
A 3D rendben megy, ezek szerint a gyári drivert használja, nem a nyílt nv vagy nouvou-t.
Ha a felbontás rendben van, az jó, csak a xorg.conf-odban lévő metamodes sor azt mondja, hogy 1920x1200-as asztalt hozzon létre a monitoron, és 1920x1080-at a második kijelzőn, ami pillanatnyilag nincs üzemben, mivel a TwinView után "0" áll...
Jövő héten én is veszek már egy DVI-HDMI kábelt és letesztelem, hogyan lehet a TV-OUT-ot használni
-
válasz
TrollBalint #21329 üzenetére
Próbáltad már a Beállítások -> Gyorsbillentyűk alatt állítgatni őket? Nekem is vannak plusz gombjaim, de nem mindegyikre reagál, csak a szabványos multimédiás plusz gombokra, meg levelezés, net, ilyesmi.
De azért egy MS beviteli szett összes extra funkciójától már ne várjuk el, hogy működjenek Ubuntu alatt is. Mindazonáltal a kernelben láttam több megnevezett billentyűzet meg egér külön támogatását, bár MS-re most hirtelen nem emlékszem.
Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest