Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia sajnos nem figyeltem elégé
,igy tényleg mülödik,sajnos énis a microsofton nevelkedtem
igy ilyen linuxos dolgokat nem tudok egyböl.De sajnos hibát jelez az Envy telepitése,hiába akartam javitani.A hiba üzenett There was an error in the installition process.You can see the log file/var/log/envy-installer.log.Mit jelet ez vagy mit csinálhatok velle 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,igy tényleg mülödik,sajnos énis a microsofton nevelkedtem
igy ilyen linuxos dolgokat nem tudok egyböl.De sajnos hibát jelez az Envy telepitése,hiába akartam javitani.A hiba üzenett There was an error in the installition process.You can see the log file/var/log/envy-installer.log.Mit jelet ez vagy mit csinálhatok velle