Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Aktív témák
-
junkfer
csendes tag
Köszi a segítséget, este újabb próba, azonban azt már most tudom, hogy ha konsolban adom ki a poweroff-ot akkor is visszavált az ismert kde betöltő/leállító ''csíkra'', ha term-ből akkor meg eleve grafikus felületen van

hogy ki mit ésmiért használ talán nem kellene boncolgatni. pár ''napja'' használgatok már néhány helyen korábbi debi disztribeket (pl. stabilitás, funkcionalitás miatt), és én meg amellett raktam le a voksomat
. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya.... -
ngabor2
nagyúr
pl azértcsinál root jelszót, mert megszokta, hogy root-ként tevékenykedik, ha kell. én se szeretem a sudo-t. és hogy mégis miért használok ubuntut? mert a debian jó lenne, ha nem lennének akkora hülyeségei. pl. a nyomtatómat nem bírtam életre kelteni deb alatt, ubuntu alatt automatikusan ment. ráadásul amit a deb és a firefox egymással művelt... és ezek nevezik magukat a szabad szoftver bajnokainak

mod:csak kiváncsiságból megnéztem az adatlapodat. debreceni vagy te is? egy talira eljöhetnél, igen hozzáértőnek tűnsz ezen a téren. ja, és szép kerek a napjaid száma, 256
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Az hogy ezen a gépen kubu van annak hasonlóak az okai, mint ngabor2, csak nálam wlan és hangkártya....