Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem bonyolult az, mondjuk nem tudom miről volt szó, de annyit csinál, hogy linuxról bebootol (akár live cd), becsatolja a többi partíciót (amiket láthatsz amúgy is a menüdben), megkeresi a vindózos partíciót, aminek a gyökerében van egy boot.ini file, amiről csinál egy bizt. mentést, majd szerkeszti, és két helyen kicserél két számot (vagyis a boot-ini kétszer hivatkozik partícióra, azt kell helyesen beállítani, amit pedig gondolom tudsz fejből is [hogy hova van telepítve a vindóz]). Már ha jól értem.
Azt mondjuk nem tudom minek a gparted van a menu.lst.
Aktív témák
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest