Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
harry
veterán
Néztem, és mondom az eth-n megy is, de wifinél kicsit más, nem? Tehát pl. WPA kulcsot vagy SSID-t hogy/hol kell megadni, infrastructure vagy ad-hoc mód, meg úgy egyáltalán, IP-t beállítani... Néztem a network manager "Create new wifi network" részét, wpa key és ssid-t be tudok állítani, de pl. IP-t nem kell... később ha rámegyek az "Edit connections" részben erre a beállításra, akkor ott át tudom írni a dhcp-t manuálisra, az úgy még jó is. Ezután gondolom "Connect to hidden network" (amit az előbb létrehoztam), majd kiírja, hogy próbál csatlakozni, de nem történik semmi. Egyáltalán, mihez akar csatlakozni, ezzel csak annyit kéne csinálnia, hogy beállít a kártyának egy ip-t meg a többit, nem? De pl ifconfig (vagy iwconfig) sem látja ezeket a beállított adatokat.
Próbaképp megnéztem a másik notin, hogy "Connect to Hidden network"-kel rá tudok-e csatlakozni (ennek is adtam a Network Managerben fix IP-t meg átjárónak a másik kártya elvileg beállított címét), de csak csatlakozni próbál, nem történik semmi, ennek sem állítja be a címeket.
Ha a /etc/network/interfaces-ben beállítanám a wifi kártyát manuálisan akkor menne? Mondjuk nem túl szerencsés, mert néha meg más wifihez csatlakozok, akkor meg ne kelljen átírni mindig (erre jó a network manager).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő