Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Aztán: a telepítés alatt megadott bill. kiosztás eltűnt, a laptop magyar billentyűje helyett kaptam egy angol kiosztást, 0 se volt a helyén??!!
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
megfelelő részen magyar billentyűzet kiválasztKövetkező: 1. hsz alapján telepítek fglrx, glxinfo direct rendering Yes, azonban a csilivi nem indul vmi Composite hiánya miatt. Gondolom így nem sokat mond, még pontosítok.
repóból telepített fglrx-el nem fog menni a compiz. vagy teszel fel újabb drivert (mondjuk 8.01) vagy xgl-t használsz:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=580748 -
bizi990
senior tag
Köszi mindenkinek.
Szerintem hibás a lap és emiatt nem tud boot-olni cd-ről. Két cdrom-ot próbáltam, egyik biztos jó, mert amd-s gépen bootol róla.
A lap sajna nem támogatja az usb-s boot-ot, ezért ez is kilőve.
Próbáltam guglizni, de sajna nem értek linux-hoz, így a keresés is behatárolt illetve csak az usb-s megoldást találtam.Gnome nélkül telepítettem, majd nem indítottam újra, hanem áttettem az inteles gépbe. Konzol megjelenik, be tudok lépni, de nincs hálózat. Ha lenne hálózat internetről lehetne telepíteni?
lspci -ra ez jön a hálókártyára:02:06.0 Ethernet Controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
Kapott linkeket még átnézem.
bizi
-
Rickenstein
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest