Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
devil-k #7978 üzenetére
Ráadásul a többi hasonló céggel ellentétben az akadálymentességet nem csak papíron űzik. Jó példa, , hogy egy MacBook-ot, iPad-et, iPhone-t vagy Apple Watch-ot megvásárolva a készülék megfelelő kezelőszerveinek néhányszori megnyomása után egy teljesen vak felhasználó is használatba tudja venni, és ez mindig működik így gyári állapot esetén. Windows-ban, Android-ban szintén cél ennek megvalósítása, előbbinél haladnak is egy elég jó úton, de utóbbit azt hagyjuk is.
Persze számos árnyoldala is van az almának, én főleg a MAC-et utálom, de az UniFi-vel ellentétben azért mindenképp a javukra kell írni, hogy a fogyatékkal élőket igyekeznek tőlük telhetően támogatni. Az UniFi egyik kezelőfelülete sem felel meg az akadálymentesítési szabványoknak, így képernyőolvasóval felejtős. Meg sajnos ilyen az utóbbi időben a consumer gyártók többsége is.
Hogy ON is legyek: Nekem volt egy kikacsintásom (közel egy év) az EdgeRouter-ek felé. Eleinte az újdonság varázsa miatt nagyon elájultam tőle, de egy év alatt eljutottam oda, hogy nem csípem az Edgerouter-t ha már valamit faragni kell rajta, mert számomra logikátlan és agyon van bonyolítva.
Anno láttam egy UniFi rendszert is, egy suliban az csinálta a Wi-Fi-t. Szintén elég hamar lejött, hogy dacára a jó AC-s eszközeiknek, a kontroller szoftverükkel én nem tudok megbarátkozni. Szintén agyon van bonyolítva és erőforrásigényes.
Jelenleg MikroTik-en vagyok, teszt jelleggel van most nálam két eszközük (hAP ac3 mint fő router és ac2 mint AP), CAPsMan-ben összelőve, a napokban volt egy hetes a konfig. Egyszerű beállítani, baromi stabil a gyakorlatban, némi kiismerés után az IPv6-ot is sikerült rendben összelőnöm. Ráadásul a routerként üzemelő hAP ac3-on béta firmware fut, a wave2-es Wi-Fi-t próbáltam ki, aztán nem volt kedvem visszatérni 6.48-ra.
Aktívan követem a témát, de az itt olvasottak, a sulis eszközök és az EdgeRouter-em alapján nekem nagyon nem talált be a gyártó. Persze vannak felhasználási körök, ahol nem igazán konkurál egyik a másikkal, meg ízlésről elég nehéz vitatkozni pláne egy ponton túl, de a két gyártó közül számomra egyértelműen a Lettek a nyerők.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest