Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
Sziasztok!
Dscaler-t használok TV-nézésre, de van olyan gondom, hogy a gyors mozgásoknál elmosódik a kép.
Olyasmi lesz, mint amikor az egérkurzor mozgás nyomvonalának megjelenítése be van kapcsolva. Ez főleg ott zavaró, amikor az emberek feje mozog, mert úgy néz ki, mintha egy mozdulatlan arcon a szemek és a száj mozog, mert az arc többi részének mozgása által keltett képpontváltozás nem elég nagy változás ahhoz, hogy mozgásnak értékelje a zajszűrő.
Ha esetleg hülyén fogalmaztam volna az előző bekezdést, a lényeg, hogy árnyékképes-nyomvonalas a kép a zajszűrés miatt.
A WinFast PVR2-nél ezt úgy hívták, hogy "3D Y/C vezérlő", és ha ezt teljesen kikapcsoltam, akkor lett jó a kép. (Legalábbis nekem úgy tetszett.) Mi ennek a beállításnak a megfelelője a Dscaler-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest