Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
Sziasztok!
Dscaler-t használok TV-nézésre, de van olyan gondom, hogy a gyors mozgásoknál elmosódik a kép.
Olyasmi lesz, mint amikor az egérkurzor mozgás nyomvonalának megjelenítése be van kapcsolva. Ez főleg ott zavaró, amikor az emberek feje mozog, mert úgy néz ki, mintha egy mozdulatlan arcon a szemek és a száj mozog, mert az arc többi részének mozgása által keltett képpontváltozás nem elég nagy változás ahhoz, hogy mozgásnak értékelje a zajszűrő.
Ha esetleg hülyén fogalmaztam volna az előző bekezdést, a lényeg, hogy árnyékképes-nyomvonalas a kép a zajszűrés miatt.
A WinFast PVR2-nél ezt úgy hívták, hogy "3D Y/C vezérlő", és ha ezt teljesen kikapcsoltam, akkor lett jó a kép. (Legalábbis nekem úgy tetszett.) Mi ennek a beállításnak a megfelelője a Dscaler-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Router gondok
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest