Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
...hát a pacák, akitől kaptam kölcsön ezt a tunert, mondta is, elsősorban valami közepes mezőnyt, és/vagy 10e Ft körüli eszközöket szokott venni, ha elektronikáról, PCről van szó. Így került hozzám ez a nem túl ismert és támogatott valami.
Végül is felismeri rendesen a tunert, pontosabban a chippet.
Ez a Conceptronic PVR (CTVFMi) nincs is benne a támogatott tuner listában, gőzöm sincs az ottani 20 fajta közül melyikhez áll felépítésben, tudásban legközelebb az enyém.
A legújabb Beta verziót szedtem le a FlyTV-ből, a v2.38 RC2-t. jópofa, hogy a kevés támogatott nyelvben a magyar is benne van.Ezekkel a beállításokkal rendesen megy a hang is. Elsősorban a Render audio stream through PCI DMA at preview bepipálása adta a hangot. Míg a Winamp max hangerőn is közepesen szól, a Fly hangereje 15%nál is majdnem üvölt, de ez a legkisebb baj.
Ha a választható tunerekből a képen látható LifeView FlyTV Prime van beállítva, van kép és hang is. Igazából VHS composithoz mindegy, tud-e hangolni TV/FM-et.
ja, igen, PCI sínes a tuner. A Win meg friss, nincsen agyontelepítve más codecekkel, stb.viszont ha DV AVIba akarok felvenni, és mondjuk fél percig recordra rakom, majd leállítom, az Fly GUI-a nem reagál, a Win megy tovább, de kilépni, restartolni sem lehet, csak resettel....

marad a Nero vision a VHS archiválásra (MPEG-2 4000kbsben), végül is a nagyja nem nekem lesz, nem szenvedek meg a DV AVI és MJPEG meg hasonló kimeneti fájlokért, úgyis átlagon aluli a kazetták minősége. A kábelTV rendszerrel is bajok lehettek, régi kazik szinte biztos AM-mikrósak, de kellett a fenének tárolni pincében a kazettákat, a szalagok szélén kinőtt a penész, ha a kazi műanyag átlátszó részén nézem...
még jó, hogy VHS magnót is kölcsön kaptam, nem sajátot piszkolom be ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még jó, hogy VHS magnót is kölcsön kaptam, nem sajátot piszkolom be ezzel.