Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Szia!
Mi lehet a probléma és mi lenne a normális menete , annak hogy működjön?
Szerintem egy 100 Ohm ellenállást kellene a TV-Oot kimenet meleg pontja és földje közé 100 Ohm ellenállást betenni.Clone modban minden látszik,de csak egyféle felbontáson ami a monitoré.
Tudom hogy nem az a cél, de a TV natív felbontását próbáltad klón módban, hogy úgy milyen?Üdv,
J -
tothbe
addikt
A kábelben pont az a kapcsolós rész adja a lényeget.
A beállítás:
ezzel igy csak szivni lehet, mert clone módban pont a két tökegyforma kijelzöfelbontás a lényeg igy ott max úgy tudsz játszani, hogy 1024x768-ra teszed és mindkettön az lesz, akkor viszont a monitoron lesz randa a kép, szóval i.j.
Kiterjesztett módban a legjobb filmezni mert a filmes progik nagyrésze ki tudja tenni a másodlagos kijelzöre fullban a filmet, miközben elsödlegesen akár szintén nézed, akár dolgozol. De ez ugye játékra nem jó, mert játék viszont nem megy át a másodlagosra, szóval szivás az egész.
Kapcsolgathatsz a módok között amikor filmezel, megy a kiterjesztett asztal, amikor meg játszani akarsz, akkor jöhát a clone mode, de azt meg sajna a tv-d alaposan lekurtitja az 1024x768 képességeivel.
Opcionális, bár nem olcsó megoldás egy hd képes lcdtv vétele a régi képcsöves helyett, mert az 16:9 képarányú és nativ 1366x768 felbontású és akkor legalább 1360x768 felbontást tudsz adni mindkét kijelzöre és azért az sokkal jobb. -
tothbe
addikt
próbáld ki te is a hama kábelt akár a ccc-vel akár a tray tool-lal és csodát fogsz látni.
nem is értem, hogy annyira egyszerü az a kábel és mégis ilyen jól megy szinte minden kártyával (intel-hez mondjuk nem jó, mert ott közben is kapcsolgatni kell, mert csak az egyik állásban detektálja a tv-t és utána átkapcsolva lesz szines a kép, de mondjuk, akinek ez belefér, az intel-hez is használja nyugodtan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- Honda topik
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Blu-ray lejátszók