Aktív témák
-
KeFe
tag
Megkaptam kosz valaszoltam is. (ezek szerint nem kaptad meg... chello smtp suxx)
Mar vettem 400-ast ami most 2.5-3-2-7 en megy stabilan.
Memoriaval nem is kivanok mostanaban nagyon foglalkozni. Egyenlore inkabb a hazhutest kene megoldani mert nyitott hazzal vagyok kenytelen hajtani a barcit, mert ha razarom az ajtot akkor 5 fokot ugrik a belso homerseklet es ezaltal a proci is 6-7-et. Es 60 fok azert mar nem egeszseges :) -
KeFe
tag
''Inkább a lapod nem bírja az FSB-emelést, ez a fajta memó ott táltosodik meg!''
Nem hinnem hogy ez a baj, ugyanis az OCZ-m az elkaristolgat meg 424-en is cl2-n...
Mint emlitettem ahhoz kepest hogy a 333-as Samsung memom legalabb postol 400-on cl2-n ezeknek a ddr400-as moduloknak eleg halovany a teljesitmenye.
A twinmos 256Mb-3200 as ramok milyen idozitesek mellet viszik a 400Mhz-t? (az a fajta amit lehet is kapni)
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest