Hirdetés
Aktív témák
-
Fegyenc
csendes tag
A következő problémával járulnék elétek!
Vettem a következő konfigot:
-MSI DELTA-ILSR
-AMD XP 2500+ (Barton)
-2*512Mb 400Mhz DDR
-GF 4 Ti4200 8x
..és a hűtésnek is megadtam a módját, vettem egy Thermaltake Subzero 4G peltier hűtést, mondván hogy egyik kicsit feljebb tornászom a procim sebességét!
A huto teljesitménye valami brutális, ha csak netezek akkor 28-30C, egesz estés lanparty utan is csak 34-35!
Csak egy a bökkenő, ahogy feljebb rakom a proci FSB-jét, a gép rögtön megfagy, megáll és el sem indul addig amig le nem resetelem a biost! (Alapjarat: 1833Mhz)
Na most igy semmi értelme ennek a brutális hűtésnek!
Igy hozzatok fordulnek segitségért! Hogy lehet kiszedni Bartonbol a szorzózárat, vagy megkerulni vagy valami egyéb praktika!
VÁrom a javaslatokat! És előre is köszi! :U ha sikerul, vendegem vagy es sörre! :))
Fegyenc voltam
Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi