- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Sziasztok! (nem tudom jó helyre írok-e, de remélem)
Kb. 8-9 év után lesz új PC-m, 1-2 napon belül érkezik, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egyáltalán nem vagyok hozzáértő... azt szeretném megkérdezni, hogy muszáj/kéne-e állítani bármit a BIOS-ban? (Win10 telepítés után, gondolom)
[ MSI Mortar Max alaplapom lesz, Ryzen 5 3600 procival és G.SKILL RIPJAWS V 16GB / 3000MHZ KIT RAM-mal - a bolt összerakta a PC-t ]Többek között ez a videó volt az ami elgondolkodtatott - de az igazság az, hogy ha nem muszáj akkor nem piszkálnám (mint ahogy mondtam nem értek hozzá igazán).
A videóban pl. a proci feszültségének állítását javasolja a srác (ha jól értem csökken a hőmérséklete, növekszik az élettartama)
Illetve azt is mondja, hogy a RAM-ok órajele alapból lassúra van állítva és ezt is érdemes a megadottra állítani.. (esetemben ugye 3000)
Nem tudom, hogy ez tényleg jó ötlet-e (kell, érdemes?) és hogy nagyon elronthatok-e ezzel valamit. Azt sem, hogy a garancia hogyan viszonyul az ilyen állítgatásokhoz..Mit gondoltok ezekről? Ki tudnátok segíteni néhány válasszal, infóval?
Bocs az amatőrködés miatt, de nem nagyon szeretnék kockáztatni és igyekszem megérteni a dolgokat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest