Új hozzászólás Aktív témák
-
FDanneJ
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a testvérem szeretné tuningolni a gépét.
Alaplap: ASUS P8H67-V, Proci: i7-2700K, gyári hűtővel.
A proci jelenleg alap 3,5-ön fut, de ezt szeretnénk felemelni 3,9-re.
Miket kell ehhez állítani a BIOS-ban, valamint a gyári hűtő elég lesz, vagy szerezzünk be egy másikat?Előre is köszönöm, kellemes hétvégét!
-
FDanneJ
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #36533 üzenetére
Adobe termékeket szoktam használni.
Szerencsére támogatják a GPU-t -
FDanneJ
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mind a kettőtöknek a választ!
Terhelve a proci az eddigi tesztek alatt 70 fok volt max.
Videókat szoktak vágni, azokhoz modellezek egyetlen monitoron.
Inkább hagyom így a gépet, nem nyúlok hozzá
Köszi! -
FDanneJ
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy új gépet, amit szeretnék egy kicsit tuningolni, de megakadtam.
Konfig: Asrock Z77 Extreme 4
Intel Core-i7 3770k
Arctic Cooler Freezer 13 ProAz eddigi gépeimnél sose néztem a teljesítményt, de most kiváncsi voltam, így az Asrock tuningprogramját és
az AIDA64 programot is felraktam. Meglepődtem amikor láttam, hogy 3,5GHz helyett csak 1,6-on ment a proci.
Megnéztem a BIOSban és ott minimumra volt beállítva az 1,6GHz. Ezt átraktam 3,5-re, ahogy szerintem
lennie kellett volna. A többi beállítás auton van/volt. Ezután megnéztem ismét és hol 3,5, hol 1,6-t ír
mind a két program. Ennek így kell lennie vagy nálam rossz valami?
Szerettem volna felvinni 4Ghz-re, de ugyan ez volt a helyzet. Így most 3,5-re van beállítva.
(Még egy olyan, hogy terhelés nélkül normális a 30 fokos szobában az átlag 40 fok a procinak?)Előre is köszi!
Egy kép is a programokról: http://kepfeltoltes.hu/120805/gep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Kompakt vízhűtés
- Analóg fényképezés
- BMW topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest