Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Ki tudna nekem tanácsot adni a notim nem túl nagy léptékű tuningolásához? Mivel lehetne nekikezdeni mi kell hozzá? Úgy képzeltem el hogy ne kelljen hűtést meg ilyeneket cserélni rajta. Tehát egyszerű kis teljesítménynövekedést akarok elérni úgy hogy ne kelljen ráfizetni és még a notit se vágja tönkre, természetesen csak addig akarom növelni amíg ezen keretek közt lehetséges!!! Ez fontos lenne! A processzor AMD Turion X2 Mobil TL-58 1.9GHz, 2 x 512 Kb L2 chace! Mindez egy Acer TravelMate 5520g-402g notiban!
Bárkinek bármilyen ötlete van írjon! Ja még az életben nem tuningoltam semmit nem hogy notit tehát csak úgy kezdő szinten! (Ne kelljen belenyúlni.)Természetesen gyári rajta minden tehát a hűtés is( ne kérdezzétek hogy milyen mert fogalmam sincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest