- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Harry88 #41610 üzenetére
Vga - ról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem , és kicsit sokallom a feszt, meg a 200 at is , irtam keresd meg a topikodat ott tuti mindetn meg fogsz tudni majd. [link]
Memóriánál előfordulhat , hogy nincs xmp profilja(nem tudom) vagy nem kezeli a lap. akor kézzel kell beállítani. de ez megint meghaladja az én tudásom , bocs.
-
NFree
addikt
válasz
Harry88 #41607 üzenetére
Vga- nak az már sok. általába 50-100mhz et szoktak huzni a kártyákon nem sokat.
Jaj elírtam igazad van MSI aferburner a program neve , a kombustor az egy teszt amivel lehet tesztelni a vga-t , hogy mennyire stabil, bocsánat csak fáradt vook. Ezt is a vg-ad topikjába mondják meg hogy meik kari általába mennyi + visel el még normális keretek közt.szerkesztettem a hszt elsőre nem jött össze a lényeg ott van alulró la 3. sor extreme memory profile XMP, és ott melette lehet kiválaszani a kis fülecskénél, hogy 1. es 2, es gondolom és valahol ha azt állítod írni is fogja hogy épp mennyi az annyi.
-
NFree
addikt
válasz
Harry88 #41605 üzenetére
Jelenleg még nem vágom a tuning dolgokat annyira , de amit fent ebb írtam az tuti.
Namost a procid hagyd. a memóriára ezt találtam alulról a 3. ott kell kiválasztani a dolgot [link]
Más dolgok hoz ne nyúlj , mert tuti nem lessz jó , én se szoktam.Igen az msi kombustor az összes nv kártyához jó
általába. keress rá topikra vagy a vga-fd topikjába utba igazítanak
-
NFree
addikt
válasz
Harry88 #41601 üzenetére
Valószinű nem fog menni a tuning, mert szorzózáras a procid , esetleg megpróbálkozhatsz blck emeléssel , de nagyon instabil lesz az emelésre a rendszer egyből. úgyhogy nem ajánlom próbálkozhatsz 100,101,102,104 max de nem biztos hogy összejön, a ramnak lehet kell egy kis +fesz 1600 hoz állísd be neki lehet 1600 -hoz 1.65v kell neki , nézd meg a gyártó oldalán mennyi kell neki a rendes órajelhetz biztos írják(mert nem írtál pontos típust.) vagy a xmp profilt beállítod neki, s akkor elvileg emeli a feszt is amennyi kel neki.
A vga-t meg Msi kombustorral szépen , megnyúzhatod, de az megint egy másik topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest