- ZIDOO médialejátszók
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFidai
csendes tag
válasz
sosperecek18 #9503 üzenetére
végre nem csak tölem hallod
, télleg semmi értelme(azon kivül ha megoldható is lenne a dolog, teljesen értelmetlen, semmit nemszamitana)
-
ádikácska
aktív tag
válasz
sosperecek18 #8016 üzenetére
oks köszi
-
Blood Mage
senior tag
válasz
sosperecek18 #7841 üzenetére
Köszi! szépen a segítséget! megpróbálom megkerestni az az ~overclosck engedélyezőt az alaplap kézikönyvében...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
sosperecek18 #7839 üzenetére
ööö felül? na már hol, felül?
mod(ok)
-Ha meg tényleg nem huszáj akkor tényleg nem piszkálom meg azokat az energia -takarékossági dolgokat. Amúgy EP35-DS3-am van
-mi aza blend és hol lehet állítani?
-ok semmi, megnéztem és a blend-et ajánlja fel alapból (ezért nem tudtam) -
gabipaci
őstag
válasz
sosperecek18 #7819 üzenetére
Remek infó, köszike.
Na nézzük. Everestben nem bízok, mert nem nagyon volt még olyan konfigom, amit maradéktalanul felismert volna.
Most épp az alaplap a sötét folt számára, bár lehet hogy csak frissíteni kéne...Ez jónak tűnik, hogy 1,3 ról viszem visszafelé a stabilitás határáig.
Végigolvastam jónéhány írást, ami a proci tuningról szól.
Az a gond, hogy kimaradt ez a rész az életemből. Mindíg vettem egy izmos gépet, azt amíg ment alapbeállításokon, addig nem cseréltem le.
most is ez volt a terv, de úgy látszik a videókarinak kevés a proci.
Nincs "kedvem" lecserélni, így vettem egy hűtőt rá (ezt is úgy, hogy ne ez legyen e gyenge pont), és most jöhet a tuning...
Visszaosztani a ramot?
Ááááá, ez mit jelenthet.
Olvastam egy csomó szorzás osztás dolgot az írásokban, de nem tuninganalfabéta nyelven
Bár sokat okosodtam, ez azért nem világos.
A memóriák 1066-osak, de mégis csak 800-on mennek alapból.
Akkor minek vettem 1066-osat?
Azért nem akartam a memókhoz nyúlni, mert ott már tényleg nagyon sok szám szerepel.GRRRAzt nem értem, hogy miért nem találok mondjuk egy 4GHz-es beállítást E8500-re, úgy hogy minden beállítás szerepelne egy leírásban, mikor elég sok emberke használja és tuningolja ezt a procit.
Mindenki csak a "csúcsra" akarja kihegyezni a gépét, meg eredmények vannak belinkelve.
A beállítás ekkora titok?
Én különben is csak egy erős átlagot szertnék, az meg nem hiszem hogy akkora "gépfüggő" lenne.Ha megírjátok még ezt a visszaosztás dolgot, vagy hogy hova "tekerjem" a memória beállításokat, akkor belekezdek.
Egyébként valami ilyesmire gondoltam, csak ezt kipróbálva egyszerűen hatalmas csipogás árán harmadikra indult csak el a gép, és azonnal vissza is állítottam mindent, mivel nem volt még fent az új hűtő.
Na, erre valaki ha válaszol...
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- SkyShowtime
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest