Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
-
regener
veterán
-
-
-
speedydb23
senior tag
válasz
regener #39161 üzenetére
Nem akarom tuningolni, csak a memóriákat akarom 800Mhz-en futtatni, de ez 333-as FSB-vel nem megy mivel 1:1 arányban van a kettő, tehát 333×2 = 666, ennyin futnak a memóriák, tehát 400-as FSB-vel tudnám 800-on futtatni a memóriákat, de ha alap szorzóval emelem 400-ra az FSB-t akkor viszont már overclock lesz a cpu-nak, amit nem akarok!
Szóval ezért variáltam a szorzóval, hogy ne menjen 3Ghz fölé az órajel, de mégse volt jó!
-
zuza123
csendes tag
válasz
regener #39158 üzenetére
Most pont aktuális számomra az alaplap vásárlás mert ez a P5KPL elég ratyi. Próbáltam vele húzni, de a legkisebb emelésnél is kékhalált kaptam. Ezért akarok venni egy új vagy használt lapot 775-ös foglalatba amivel lehetne húzni mert kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne a teljesítménye.
-
andatti
senior tag
válasz
regener #39152 üzenetére
Köszi a választ!
Kár. Azt hittem menni fog legalább a 256 Mb... Mintha valahol láttam volna ehhez az alaplaphoz... Memóriából meg max 2 Gb-ot lát ez az alaplap, így nincs értelme... Bios Frissítést még nem találtam, de majd rákeresek, hátha...
Most váltok majd xp-ről win7-re, ehhez kellett amúgy is a több memória, és szerettem volna, ha a videókártya is többet bír/tud. Mivel ebben integrálva van, csak így tudtam volna emelni, mert bővíteni nem tudom, mert nincs bővítőhely önálló videókártyához... persze legjobb lett volna egy új gépet összerakni, de arra most nincs módom... -
válasz
regener #39150 üzenetére
Nem zavar egyáltalán. Viszont furcsállom, hogy pl AIDA64-ben 1600mhz-et mutat, ha nem csinálok semmit, ha hozzányúlok, akkor meg felugrál 3.7ghz-re. Viszont a CPU-Z meg 3.6ghz-et mutat stabilan, és onnan ugrál. A másik kérdés meg, hogy az XMP profil a ramokat állítja ugye? Van valami köze a ramok órajelének a processzorhoz? Ha esetleg hülyeséget kérdeznék, bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged