- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
buffon75 #11996 üzenetére
Értem, hát ezzel a lappal ebből a konfigból szerintem sokkal többet nem lehet kihozni. Egy macerás core 2 csere hozhat valamit, de a lap meg a ddr1 meg az agp annyira visszafogná, hogy szerintem nem éri meg a beruházást. 1,5 giga memó ebbe konfigba szerintem szintén elég. Van egy Socket A-s konfigom is az újabb mellé, ami 3000+ os athlon xp procis agp, ddr1, 9550. Na ebben alapból 512 memo volt beleprbáltam még 512 memot, eszméletlen gyorsulás volt, beleraktam még egy gigásat így lett 2giga semmit nem éreztem az 1gigához képest. Lapot kéne cserélni, alapvetően, csak akkor ugye cserélhetsz mindent, sajnos ez ilyen, amit ez a lap tud az már mind elavult szabvány. Inkább gyűjtögetnék a helyedben kicsit, és cserélnék valami "olcsóbb" korszerű konfigra.
-
KaraDani
addikt
válasz
buffon75 #11994 üzenetére
Jézusom LGA 775 ös lap AGP vel és DDR 1 el
Alapvetően ha nem akarod az egészet cserélni, akkor csak procicsere jöhet szóba, bár nem látom túl sok értelmét. Alapvetően belerakhatsz egy cro2 dou-t simán, de azt is csak akkor ha frissíted a biosod, és lehetőleg van külön vga, nem csak az integrált. Integráltal csak 800 as fsb t enged, külön karival 1066 ot. Szóval ha core 2 megy bele akkor is csak max 1066 os fsb-s, pl e8xxx széria kilőve azok 1333 asok. Tudom, hogy nem fogsz szeretni érte, de alapvetően ezt már bővíteni nincs sok értelme, macerás, és buta ez a lap. VGA t nem írtál, ha csak integrált van, max vehetsz vmi használt AGPs karit, az dobna a játékokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Cipő topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest