Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ja, már túl vagyok mind azon a procin, mind a "hozzávalók" jó részén. Lassan kezd megoldódni a húzhatóság...
Azt én is úgy hiszem, hogy annak idején valóban; a 400-as Codegen, 2gb Kingmax DDR, 775 Dual-Vsta, gyári hűtő nem engedett nagy mozgásteret neki... bár feszt nem emeltem, sem ramot, csak simán próbálgattam, mennyit tud... így jött ki a 3,31. Szerintem, ha emelem a feszt (amivel már nem lett volna eladható, szerintem...), talán több is kifért volna a csövön, de nem igazán "egészségesen". -
zsolt1129
addikt
Először is próbáld meg stabilizálni. Nem csak a proci leheta ludas. Nézd meg hogy a Ramok megfelelően vannak-e beállitva (fesz,időzitések stb) Érdemes monitorozni a Cpu hőfokot is,hogy nem-e melegszik túl. Futtasd a Pime95-öt egy pá óráig. Fél óra még nagyon nem nevezhető elégnek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő