Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz lipi67 #8344 üzenetére

Lehet, hogy ez menni fog, mindjárt meg is próbálom. Közben ráleltem a 18-as biosra, fel is raktam a 17 helyett... lehet, hogy ezzel még szebben fog muzsikálni.
    Mindenesetre a V-fesz stabilizáláshoz tényleg ki kell kapcsolnom minden + energiatakarékos funkciót, mert CPU-z továbbra is, load-ok után ragaszkodik ahhoz, hogy a jelenlegi 3,87-et (ezen totál stabil) 1,200V-tal tolja ki a lap..., ami azért enyhe túlzás, ennyire nem jó a lap :DDD
    Szóval 1,34-re van a biosban állítva...
    Mindjárt megnézem, sikerül-e az általad leírtakkal is...
    Az új bios-ról azt nyilatkozták, hogy jobban bánik a ramokkal... igen, volt, hogy az előzőnél állítgattam a ramokon, s CMOS-clear, de azonnal...
    Amúgy 45 fok fölött eddig nem nagyon láttam a hőt, s ha nem megy 60 fölé load-ban (mondjuk, ha majd lesz egy komolyabb játékteszt...), akkor meg leszek vele elégedve.
    Meg addig kéne szereznem még pasztát..., bár a felpasztázáshoz ki kell vennem a lapot, ez nem vicc :DDD Most a táp és a felillesztett hűtő közt van kb. 1 centi hely, még lecsatolni sem tudom a hűtőt normálisan - fel meg pláne nem -, ha nem veszem ki a lapot.

Új hozzászólás Aktív témák