- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
válasz
birozoli7800 #6833 üzenetére
Szerintem maga a chipset a ludas. Nem vagyok nagy inteles, de a 945-ös chipsetet valahogy nem a tuningra hegyezték ki. Eredetileg a 945 a 955 butított változata, ami pedig a pentium d-hez készült. Ekkor még sehol nem volt a core. Az asrocknak köszönhetően tudja kezelni a core procikat (ők még a régi 865-el is csináltak core redy lapot
) Nem véletlen, hogy csak 667-es memókat támogat.
(#6837) gtasystem:
A be procikkal kevésbé korlátoz az alaplap, és könnyebb tuningolni akár gyengébb lappal is. Nem kell attól tartani, hogy elmászik a ht link, sata stb órajele. Talán még jobban sikerült magokat tartalmaz, de ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest