Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
IO.sys
üzenetére
3570K - 4GHz, szóval alig emeltem.
Pendrive oké, azon a sávszél oké, a Rift is működik, csak arra USB2-őt ír, meg ezt a fenti problémát, de működik az is.
Az a baj, hogy ha nincs tuning is vacakol néha a vezérlő, csak ha nincs tuning és éppen vacakol, akkor az van, hogy az eszközkezelőben nem jelenik meg a superspeed usb hub egyáltalán sehogy, hiba sincs és az usb3-as aljzatokban is csak 2.0-ás sávszél van, de működnek. Ilyenkor reboot a biosban disabled majd újra enabled mentéssel kilép és helyrejön. Szóval enabled mellett olyan, mintha a BIOS-ban ki lenne nyomva. Gondolom az energia részben át kéne nyomni, hogy ne kapcsolja le az USB-ket a géppel, csak akkor meg világít a bill. Szóval ez sem jó nekem. Utolsó BIOS-t feltettem (ez csak beta) de nem változott a helyzet tőle.
Nem nagy kaland, max veszek egy PCI-E USB vezérlőt ha elfossa magát, csak gondoltam hátha csak valami Z77-es lelki baj... amiről nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi