Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korion #44238 üzenetére
Tökmindegy hogy megpróbálom-e kikapcsolni, vagy sem, mert akkor is visszakapcsolódik. Így sem engedi. 40-re próbálgattam, azt még bírnia kéne, de 38 felett nem engedi. (javítva, lőttem egy videót, 38-42 között semmit, azon kívül bármit beírhatok). Magonként lebontva sem jobb. Itt az egészről egy videó.
Azokat hagytam is, visszaállítottam ahogy eredetileg volt. Csak fura, mert gyárilag 1866-os darabok, tehát semmi gondnak nem kellett volna lennie.
Arról beszéltem én is, pontosan Intel Turbo Boost Technology, ezt kapcsolnám ki.
(Azért erőltetem most a 40×-et, mert gondoltam lépésekben haladok felfele, először 40×, ha stabil akkor 42×. Fura, hogy nem engedi, valami itt nem kóser)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest