- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
gerisz23
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
nem vagyok a gépem közelében de addig is tudakolózom kicsit.Van ez az Oc tuner nevű program az alaplapomhoz,elvileg softwaresen is tudok húzni a procesoron,biosban való matatás nélkül,tudom hogy nem a legjobb megoldás de így nem kellene folyamatosan húzott állapotban járatnom a procit,csak ha feltétlen szükéges.Mennyire lehet jó megoldás ez?a program leírása [link]
-
gerisz23
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
nem feltétlenül akarok tuningolni,csak esetleg az új videókártya kihasználtsága érdekében.majd teszek fel képet,a lapról tudom,hogy nem nagy eresztés,775-ös foglalattal mást már nemnagyon kapni csak használtan.köszönöm a választ!
-
depeche77
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszi!nem tuningolni akartam,csak nem tudtam h mire van ez a proci folytás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő