Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
bajtokarpi #16092 üzenetére
Ahogy mondták, s ahogy sejtettem. Ott van a biosban, a Vid-ed 1,35V
Dióhéjban: Ez az az érték amin neked az Intel garantálja, hogy a procid hibamentesen tudja a gyári órajelét..
Nekem is ilyen Vid-es volt és..1 tálca 6750-est hoztak minduez volt. 3at vettem és 20MHz eltérések voltak csak (max oc). Ezért írtam amit..
Ne parázz 8*400 Bios 1,4v (G)mch 266.
Ezen a feszen nézd mit tud, tovább feszelni értelmetlen mert nem lesz arányos a teljesítménynövekedés. (magyarul: nem kapsz annyi pluszt érte , hogy érdemes legyen feszeni tovább)
Ez az a proci amit 1 óra alatt ki lehet tapasztalni, nagyon unalmas. Kben jó proci!!!! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
a VID az a CPU normal vcore fül alatt látható a biosodban. meg kiírja az easy tuner 6 is a HW monitor fülön. tehát a tied VIDje 1.35
az FPO a proci kupakjára van írva. ebből és a VIDből már elég sokmindnere lehet következtetni, hogy mennyire megy jól.
3.2ghzn hibázik. próbáltál feszt emelni picit (ha a smallFFT/prime hibázik, akkor általában elég egy-két lépcsővel emelni a biosban, tehát olyan 0.01 körül).
az a Xigma quad tuningra is bőven jó, szóval a hűtéssel nagyon nem lehet bajod (azért hőfokokra ügyelj).
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
inkább erre válaszolok
VID : gyári alapfesz, nálad ez 1.35V
FPO : "gyártási szám"
tehát most 1.35Von vagy. procifeszt egészen 1.5Vig emelhetsz, ha bírod hűtéssel, és akkor megy a magasabb orajel is.
milyen felbontásban játszol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest