Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
válasz
darál0w #15708 üzenetére
Nah majd holnap este mikor nem lesz asszony itthon, majd megtesztelem azt is.
Amúgy nagyon érdekes, mert egy pindurit csökkentettem a cpu feszt és mind a prime mind a ibt gond nélkül lefutott, de amint indítottam játékot megint elszállt ismeretlen és korigálhatatlan hw hibával. Visszaraktam az "eredeti" feszre és voila, semmi gond, megy a játék is mint a karikacsapás...Szal nem értem a dolgot, mert úgy fest hogy ha csak a komponenseket tesztelem, akkor minden ok, de ha egyszerre megy az egész gép akkor kell neki az a kis plusz fesz.
Pedig a tápom sem olyan gyenge, egy 750-es ct van, szal nem gondolnám, hogy azzal lenne gond, de lehet hogy kevés egy 930-as meg 5970-es pároshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest