- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson19
csendes tag
válasz
darál0w #14796 üzenetére
Szia! Nem volt túl eredményes a tegnapi tuning!!!
először felhúztam 2.4 ig ott elment normálisan,de terhelés alatt, már ott 52°-os volt a proci!
Utána felvittem 2.8-ra, ott nem nagyon tesztelgettem, mert feszültségre azt írta, hogy 1.39, valszeg azért mert auto-n volt, ja és az everestben meg azt írta, hogy a burkolatba behatolás történt: igen
Meg lejjebb néha megjelent hogy mennyi áramerősség van a procin!
Levittem 2.5-re, ott terhelésen 55° fok volt és az volt a legidegesítőbb, hogy 3D Mark vantage-ban kevesebbet mért mint 2.0 án!!!
Mit ronthattam el, vagy mi lehet a gond? -
kriszbon
őstag
válasz
darál0w #14796 üzenetére
Fúúú mindkét fronton árúló vagy, én saját célra Ájemdé procit nem vennék az biztos(vga más tészta). Az első és utolsó Amd procim amit használtam is egy 286-os 16MHz-es volt.
Viszont eladásra(ha ez elmegy) lehet bevállalok egyet (ami itt volt cikk a skót ajánlat címmel).
Majd azért a teszteket megnézem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest