- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Szia!
Köszi a választ! A tápom Corsair VX450-es, a bios az 1.4-es. Eredetileg 1.1 volt rajta, az 1.4 annyit változtatott, hogy most 255ös fsb-vel stabil ugyan, de Orthos mellett meghal a gép(mármint Ortos nem hibázik, csak az egész úgy belassul, hogy percekbe telik, míg bármi történik), mígy az 1.1es bios-szal ugyanezen beállításokkal Orthos mellett tudtam azért netezni...
Lehet felteszem az 1.2-őt Zájec mintájára.
Egyébként most néztem, hogy én a PCIe frekijét állítottam 100-ra, a sima PCI-ét 33,33ra kéne, viszont hol a fenében van ilyen opció?Vak vagyok, vagy tényleg nincs ilyen? A másik, amit a C2D tuningos fórumban olvastam, hogy kapcsoljam ki a ,,Spread Spectrum"-ot. Na most emlékszem, hogy a régi AMD-s lapomon volt ilyen és tényleg ki kellett kapcsolni, itt viszont ezt sem találom.
Szóval ezek nem kavarhatnak be ennek a PCI-os Matrox videokari-csodának? E mellett még van egy PCI-os hálókártya is, de én inkább a videokarira gondolok. Szegénykén van egy kb akkora hűtő, mint az alaplapon a SB-n, viszont alig birom kézzel megfogni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest