- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scrolling
csendes tag
A V880-as lapkakészlet mennyit ver rá duálban egy sima kt400-asra kb?
Sajnos az EVEREST 2.5-ös verziója eléggé szegényes a benchmark adatok szempontjából. -
scrolling
csendes tag
Üdv.
Eléggé tanácstalan vagyok ezzel az alaplappal kapcsolatban. Ugyanis EVEREST 2.50 sebességmérővel nézve az írási sebesség olyan 1800 körül van. Olvasásnál ''nagyjából jó'' az érték.
A furcsa az hogy próbáltam már két modullal is külön-külön ill. párosítva is. 2.5-3-3-6 időzítésekkel volt eddig a legjobb a kapott érték. Ez az érték nem változik nagymértékben sem ha 266 - 333 - 400 frekiken hajtom a RAM-okat.
Egyébként egy T-BRED-A 2200+-os CPU dolgozik alatta ami alapból kb. 43 fokon megy. Szóval érdekes a helyzet. Próbáltam még egy ennél is gyengébb Asrock K7S8X lapban is a cuccokat de az 1800-as értéket itt sem nagyon sikerült túllépni semilyen sebesség ill. időzítés mellett.
Mennyinek kellene lenni normál esetben ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest