Aktív témák
-
Deadexpert
tag
válasz Deadexpert #29 üzenetére
Most láttam erDOKe egy másik témában, hogy ilyen házad van. Kérlek az utolsó mondatomat a #28 as hozászólásban vedd tárgytalannak. :B
-
Deadexpert
tag
Köszi, azért azt gondoltam, hogy a szívónál van és a fúvóknál nincs :))
Igazából azért kérdeztem, mert valamiért úgy emlékeztem, hogy nincs az összes szívónál szűrő, hanem csak kettőnél. De most teljesen megnyugtattál, hogy mind a négy szívó vetinél van szűrő.
Remélem, van ilyen házad, és onnan tudod, és nem csak azért írtad, mert így logikus. -
erdoke
titán
válasz Deadexpert #26 üzenetére
Furcsa módon a szívó ventiknél van szűrő, a fúvóknál pedig nincs. Az előlapi kettő és az oldallapi kettő szív befelé, a hátsó kettő és a fölső kifelé fúj.
A legjobb aláírás a héten
-
Deadexpert
tag
Meg tudnátok mondani, hogy hány ventinél van porszűrő, és hol helyezkednek el ezek a ventik?
-
Zoller34
aktív tag
Hali !
Valaki nem tudná megmondani , hogy a ház jobb oldallapját le lehet -e venni ?Vodafone Smart Mini & Alcatel OT-991, Akg K321, Sennheiser MX-375, Sennheiser mx-365, Sennheiser HD201
-
Biborkékhóvirág
csendes tag
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy hamarosan újabb szállítmány jön, aki tud íratkozzon fel a listára ( én is rajta vagyok ).
[L]http://www.varazspalca.hu[/L]
BiborkékhóvirágBiborkékhóvirág
-
Lacza
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Táp nélkül kaptam de nekem vót 1.
Amúgy király!:CBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
Deadexpert
tag
Tudtok olyan üzletet, ahol nem csak megrendelni lehet, hanem megnézni is?
Az Interneten található fényképek alapján nem tudtam még eldönteni, hogy ablakos vagy zárt oldalú házat vegyek. -
Lacza
senior tag
Köszönöm segítséged,én is így gondoltam csak nem volt 1értelmű mert a tápcsatlakozója elég hiányos(csak két villás)és úgy gondoltam, ha a kijelző működik akkor nem kell külön táp.Amúgy meg nem is szabványos,mert a tápból papa tipusú jön ki,és a ford szám.szab. is papa tipusú.Majd valamit +próbálok újítani.
Amúgy tök király a ház,aki eddig nem látta és fikázta,az most csurgatja a nyálát:C
A többieknek: Varázspálca BT. (korrekt)Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
erdoke
titán
Fel vannak címkézce a kábelek a csatik mögött. Pwer Supply címkéset dugod egy tápcsatira, az 1-4-ig számozottakra a ventiket. Ha jól emlékszem az 1-2 csak 2-2 ventit bír, a 3-4 többet is. Ez viszont le van írva a könyvben.
Nekem 2000A van, lehet, nem minden egyforma. :)A legjobb aláírás a héten
-
Zoller34
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Ez totál nem biztos hogy ennyi , pár ezer lehet a difi . Ja fekete de más színben is ugyanannyiba kerül . Csak az aluminiumnak más az ára
Átlátszó oldallapos http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/xaser3menu.htmVodafone Smart Mini & Alcatel OT-991, Akg K321, Sennheiser MX-375, Sennheiser mx-365, Sennheiser HD201
-
Zoller34
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #5 üzenetére
30000+áfa , ha jól emlékszem és táp nélkül
Vodafone Smart Mini & Alcatel OT-991, Akg K321, Sennheiser MX-375, Sennheiser mx-365, Sennheiser HD201
-
Zoller34
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #3 üzenetére
én rendeltem pécsen egy számtech boltban , ők nem árulták el honnan hozzák .
Vodafone Smart Mini & Alcatel OT-991, Akg K321, Sennheiser MX-375, Sennheiser mx-365, Sennheiser HD201
-
Lacza
senior tag
Az a gondom,hogy a frissen vett V1000A hűtőventillátorait nem tudom bekötni mert a kézikönyv igencsak hiányos.
Akár link is jó lenneBéláim!!! Gyúrunk vazze?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest