Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mivel a topik csak arról nem szólt, ami a címe lett volna, ezért zárom. nomeg azért, emrt tényleg volt neki jobb topik.
-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Van egy ilyen smiley-s oldal, ott bármelyikre jobbgomb, "kép címének másolása" , aztán , a kommentnél pedig rámész a "Kép"-re és Ctrl+V (avagy beillesztés , de így gyorsabb)

-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Kiforgatod a szavaimat

-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Tudom is én azt?
Egyszer volt trust-om Többé nem is lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
hát ja, mondjuk 2-en jól elbeszélgetünk.

-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Ok, nekem8, viszont a topic maradhat, ilyen úgysincs.

-
(Darkwood)
őstag
Ebben a topic-ban biztos, hogy orvosolják a problémádat: [Milyen FEJhallgatót].
-
Chosen
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Mégis hova kellett volna írnom? , egyébként meg amúgy sincs ilyen trustos gyűjtőtopic, és gondoltam , ha valakinek, van , volt ilyen , és típushiba , vagy ő már megjavíttatta, vagy megálmodta , hogy hogy lehet megjavítani, az esetleg el tudja mondani.
-
Chosen
addikt
Ennyien azért ne írjatok...............
-
Chosen
addikt
Úgy láttam ilyen topic még nincsen, pedig kellene. Van egy trust silverline 625-ös headsetem, 10 rongy-ért vettem, nemrég elromlott a mikrofon, gondoltam nemgond majd használok asztalit.Az utóbbi időben olyan hangja kezdett lenni(egyébként előtte nagyon ott volt a hangja) mintha a mix programban a repcsis effektek bekapcslonám. Az ének(emberi) hangokat szinte alig lehet hallani. a játékokban szintén, a bass-hangja meg hol-van , hol nincs. Segítsetek pls nem értek hozzá, nem akarok kidobni 10 rongyot.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát úgy látszik,hogy tényleg csak ketten beszélgetünk ebben a topic-ban!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)