Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
- 

.:T.H:. aktív tag Egy hete vettem meg a fent említett egeret és nagyon meg vagyok vele elégedve! Mondjuk nekem 2 napomba telt mire megszoktam, nagyobb mint az előző egerem és keményebbek igaz a gombjai, de nagyon meg vagyok vele elégedve! 
 Az 1600-as gomb ha vki nem tudná az csak akkor világít ha be van nyomva.
 Nekem COD2-höz kellett az egér, nagyon jól teljesít! Igaz az 1600-as felbontást nem használom, mert nem sikerült még beállítanom a játékban megfelelőre, de így 800dpi-vel is nagyon jó.
 Én 3900-ért vattem egy közeli sztech boltban, de az volt az utolsó darab és a kiskerárak szerint is mindenhol legalább 5000 Ft.
 Nekem nem fagy le az egér, semmi gondom nem volt vele a csoda-gomb kivételével: Ez a gomb az egér jobb oldalán helyezkedik el a baloldali kettővel átellenben. Játék közben volt hogy akaratlanul is megnyomtam, így előjön egy kerek ''csoda''-kör így a játék leugik a tálcára.
 Sokszor próbáltam odafigyelni hogy ne nyimjam meg de vhogy mindig sikerült. A folyamatkezelőben kilőve a panel.exe-ét sikerül kiiktatni a gombot, így megnyomva már az oldalak le-fel scroll-ozásában segít.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Path of Exile (ARPG)
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest