-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a Trsanferwise oldalát, pár kérdés felmerült bennem. Akinek van már vele tapasztalata, segítsen pls.
1. Ha én utalok valakinek, ő miként fogja az utalást látni a számláján? Az én nevem fog nála megjelenni vagy valamilyen random Transferwise xyz?
2. Közleményt lehet megadni az utaláshoz?
3. Ha külföldi hivatalos szervnek utalok, akkor ők be fogják tudni azonosítani probléma nélkül, hogy az összeg tőlem jött az ABCD12345 számú ügyben?
4. Az oldalukon van a kalkulátor, ami kiszámolja, hogy mondjuk 60 euró utalásánál az ő költségüket levonva (minimum 420 ft) mennyi jut el a címzetthez. A FAQ-ban írnak egy 0,3%-os díjat a bankkártyás fizetésnél. Ez a 0,3% benne van a 420 ft-ban vagy még plusz költség?Köszi!
CsodaPOK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Jövő évre halasztották a Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenését
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest