Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

Sziasztok!
    Kellemes meglepetés ért, mikor megtaláltam ezt az élő fórumot ami ezzel a konkrét típussal foglalkozik :)
    40/20-as Digi netem van, 1 nyomtató, 2 asztali gép, 1 laptop és egy telefon szokott a hálózaton lenni. Lehetséges az ,hogy maga a routher gyenge hardvere miatt sok esetben képtelen vagyok kihasználni a teljes sávszélességet még kábelen is? Sokszor van az ,hogy 3-4 mb/s letöltési sebesség mellett (kábelen is) egyszerűen képtelen vagyok bármely eszközről egy egyszerű oldalt is megnyitni... gyakran eldobja a kapcsolatot.. stb.. sima kábel/szolgáltatói hibára gondoltam, de mikor be akartam lépni a routher menüjébe, hogy a logot nézve rájöjjek ,hogy fölösleges néznem úgyse értem, de egyszerűen az se jött be, a böngésző ki írta hogy nincs kapcsolat a szerverrel.. és mindig ez van. Szóval maga a routhert sem érem el ilyenkor, vagy nagyon lassan.. ha megszüntetem az adatforgalmat, akkor azonnal elérem a routhert, és általában azt látom, hogy megszakad vagy újra indult. Ha viszont lekapcsolom a wifit, akkor ezek a problémák nem jönnek elő :S

Aktív témák