Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rionpulya
tag
válasz
masterful87
üzenetére
Gyári firmware-em van, nem volt ilyen gondom még torrentel. Előző routerem egy gagyi SMC volt, az utorrentet idomítanom kellett, mert a router nem bírta egyszerre a sok élő kapcsolatot. A beállításokat azóta is úgy hagytam:
1. Levettem az utorrentben hogy kb 100-200 élő kapcsolat lehessen egyszerre.
2. Ha nem töltesz publikus helyekről, kikapcsolhatod a DHT-t is.Tegyél így egy próbát, maximum nem jön be.
-
snemeth
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Tapasztalt-e már valaki olyat, hogy amikor a torrent letöltési sebessége eléri az internetelérése maximumát (nálam ez 1,4-1,5MB) akkor "eltűnik" az internet a torrentező gépről???
Nekem volt már ilyen jelenség kb. 2 alkalommal. Azután jött elő, miután bekapcsoltam a tűzfal funkciókat. De ez egybeesett azzal is, hogy - miután a Digi megvette nálunk a TvNetwork ittteni hálózatát - átkerültünk a saját hálózatába. Így aztán nem biztos, hogy teljesen biztosan a tűzfal funkciók bekapcsolása okozhatta ezt. Azóta újra kikapcsoltam rajta mindent és nem is jött elő a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex