Hirdetés
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikediver
újonc
Elnézést ha a hangnem bántó,és nem nem ideillő, csak kicsit ideges vagyok. Biztos én rontottam el valamit, csak nem tudom mit.
-
mikediver
újonc
Sziasztok. Néhány hónapja ilyen routerem van (sajnos). Egy linksys volt korábban. Már nagyon bánom, hogy lecseréltem, mert ez egy kalap szart se ér. Kezdve azzal, hogy egy 1080i-s és néha még egy 720i-s filmet wifin szaggatásmentesen nem lehetett lejátszani. Vicc kategória. A korábban felrakott openwrt-t vissza akartam állítani, hátha a gyárival jobban megy. Persze összefosta magát, azóta elérhetetlen. Annyit tud, hogy a bekapcsolás után az összes led felvillan kb. 3 másodpercenként. Resetelni nem lehet. Most ott vagyok, hogy egy bazi nagy kalapáccsal szanaszét verem, felgyújtom, a megmaradt olvadékot egy szívhezszóló levélkével elküldöm a tplinknek. Hogy lehet feléleszteni ezt a szemetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest