-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
A kernel verziójába az aktuális build-kor a config, stb. alapján egy md5sum is bekerül. Ezért nem egyezik pontosan a két verzió. Telepítsd a --force-dependencies kapcsolóval. Persze ekkor lehetnek különböző undefined symbol hibák. Ezek elkerülése miatt jó lenne mindenkinek hozzászokni, hogy kernel csomagokat csak a felrakott buildhez tartozó repo-ból telepítünk.
-
-
-
chab7
addikt
Körülbelül erre jutottam most én is, hogy terhelés gondjai vannak. Most jelenleg egyetlen laptop van wifin rácsatlakoztatva, de mikor 2 telefon 2 laptop + pc és settopbox kábelen is rá volt kötve folyton kimaradt a wifi jel. Pedig igazán semmiféle terhelés nem volt épp csak böngészés szintű , beleértve egyik laptop és a pc youtube videó folyammal. Ugyanezt a terhelést egy edimax router évekig ki tudta szolgálni, csak most lett annak is ugyanez a baja.
Na akkor most ez vajon garanciális hiba? Visszaküldjem?
Csak mert egyetlen laptoppal jó a wifi, de nem ilyen minimális használatra terveztem volna ezt a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Nagyon szép állapot!! Honor 90 12GB 512GB - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest