Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Szia
Pont most a két ünnep között állítottam egyet be. Nekem nagyon nem szimpatikus a tplinknek ez az iránya. Regisztrálni kell egy tp link "cloud" accountot, és konfigurálni csak ios/android alkalmazásból lehet. És mondjuk az alapokat tudja, van AP, router mód, AP módban lehet statikus/dhcp, további konfiguráció itt nem nagyon van. Router módban van tűzfal, port forward, dhcp cím foglalás, lan tartomány állítás, stb. WANként van minden (DHCP,statikus,pppoe).Wifi ssid-t, jelszót 1-et állítasz be az lesz a 2,4 és 5GHz is. Van guest wifi külön hálózattal ami fixen 192.168.2.0/24.
Azt hozzá kell tenni, hogy a hardveresen megfelelő. Közvetlen mellette 4-500 mbps-t mérek vele.. egy-két fallal távolabb is tartja még a 350-400-at persze itt 5GHz-ről beszélünk.
Szóval ha nem ellenszenves a tp link cloud (tehát minden beállítás keresztül megy a tp link szerverein keresztül, meg az összes statisztika is akár) meg a mobilos konfiguráció, akkor szerintem lehet jó router.
Hogy őszínte legyek azt még nem próbáltam, hogy mi történik akkor, ha egy másik routerrel korlátozom az internet elérését az eszköznek, akkor konfigurálható marad-e a router, de szerintem nem...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU/14C GPU / 18GB / 512 SSD - Bontatlan - MAGYAR
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest