Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
A bin2hex() ötlet jónak tűnik, majd kipróbálom. Köszi!
Nyilvánvaló, hogy egy ilyet kiírni szövegként teljességgel értelmetlen volna, mert az csak egy bájtsor...
Nem is az értékekre voltam kíváncsi, összehasonlítási alap lett volna az enyémmel, ezen hasalt itt el a dolog. Idáig sem volt olyan egyszerű, nekem a PHP 0 tudásommal, de utána néztem, és megkerestem a megfelelőjét HB-ban. UNIX time-ot nem találtam, azt pl. megírtam.
Igen, este idáig jutottam, utána írtam ide....ha igény van rá, este leírom egy hsz-ben az egész program működését sorról-sorra.
Van, van! Köszi!
Főleg, mert ezután jön az a rész, amit megint nem igazán értek még...néztem az operátorokat és a ^ jel sem volt köztük, illetve ez a többsoros ord()-os rész is ködös, de ebből itt van a Skori megoldása is, hátha...
Mindenesetre már sokat segítettél és köszönöm az elkövetkezőket is.
Rám is vár még egy Base32 függvény írása, mert az nincs HB-ban, nem találtam. Base64 van beépített, meg írtam egy sajátot is tanulásképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- 3DMark Vantage eredmények
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux Mint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest