- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
pár hete újra raktam a gépem egy korábbi friss telepítés-mentésből. azóta a total commanderben egy furcsaság ütötte fel a fejét: az össze mappa nevét, ami csupa nagybetűvel volt írva, kicsire cserélte. az újonnan készített mappákba sem tudom csak nagybetűvel jelölni, mert kicsire változtatja. a kis- és nagybetűk kombinációját tudja kezelni
ÚJ MAPPA --> új mappa
Új Mappa --> Új Mappa''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
Intézőben csináltam egy mappát, hogy ABBA, azt a tcm Abba-ként jeleníti meg.
Ha tcm-ben átírom, akkor ABBa mehet, de ha arra írom, hogy ABBA, akkor enter után Abba marad... ennyit a popzenéről.ezután ABBA is hagytam a próbálkozást, tovább olvastam a hozzászólásokat. és valóban, a A 8.3 formátumú fájlok kisbetűvel. jelölőbe belement egy pipa. pedig nem állítgattam mostanában semmit, nem is értem.
kösz!
az ini fájlra van egy ilyen megoldás, az ini relocation, amivel telepítés után át lehet rakni máshová, de a többire nem tudom.
az egyéb beállításokkal nem bajlódom, mivel hosszú kísérletezés és keresgélés után sikerült olyan hordozható verziót összeütni, ami működik. így nekem a c helyett a z meghajtóról fut, illetve más gépeken, ahol dolgozom szintén a saját arculattal, testre szabva megy.
a frissítés is egyszerű, mivel feltelepítem az új verziót, utána pedig az app/ tcm mappában kicserélem/felülírom a friss fájlokkal (jelenleg 7.55a). az ini-t, meg a plugineket máshonnan hívja be, tehát minden marad ahogy volt.
egy dolog nem klappol csupán, hogy idegen gépen, a menübe általam pluszba berakott ikonokat nem látja, mivel azt az eredeti helyről akarja belinkelni. a funkció ott van, csak az ikon nem látszik. valahogy úgy kellene beírni a hivatkozását, hogy nem z:\..., hanem % vagy más ~ (?) jellel, hogy a saját mappában keresse. még nem jöttem rá .[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, azt hol lehet kikapcsolni, hogy ha másolok, akkor ne akadjon el azon, hogy valamelyik "... fájl elérési útvonala több, mint 255 karakter. megtartja?" néha órák múlva nézek rá, ez meg vár, hogy leokézzam...
ha a laptopon F3 nézőkével ráklikkelek egy exe fájlra, akkor a felugró ablak (exeformat.vdx) kiugrik a monitoron kívülre. ezt hol tudom beállítani/törölni? az ini fájlban nem találtam erre bejegyzést.
ez egy portable 8.51a. átmásolhatom újra, mivel az asztali gépen nem csinálja, meg a régi sem, de érdekelne a megoldás is.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
%COMMANDER_PATH%\.. megegyezik ezzel = \Total Commander\App\ vagyis a főkönyvtárral
... = a tcm főkönyvtára
..= a programkönyvtáregy példa:
[PackerPlugins]
iso=192,%COMMANDER_PATH%\..\plugins\wcx\ISO\iso.wcxbár az enyém egy eleve portable tcm, lehet hogy a telepítettnél mások a könyvtárak, elérési utak.
bocs, csak így tudok válaszolni, az opera a "válasz" opciónál kiléptet és nem enged újra vissza... hiába, a guglis példa ragadós, az opera már szinte semmivel nem kompatibilis...
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,.
tcm-ben lehet egyedi ikonokat rendelni fájlokhoz? ha megváltoztatnám az office-t, MS 2003-ról Softmaker Office-ra, de az elmúlt 20 évben nagyon ráállt a szemem, hogy a doksik, a kék W betűsök, mostantól meg piros T betűsök lennének, így rendelnék hozzájuk inkább egy egyedi ikont, ami kék és W betű.ez megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest