Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem semmi, köszi!
"UI: Bocs, ha untattalak volna a technikai részletekkel..."
Dehogyis! Pont ilyen profi választ szerettem volna, de nem reméltem, hogy meg is kapom, és mégis...
Szóval nagyon köszönöm! 
A Total Commander alapvetően sokkal jobban tetszik már csak emiatt is, mint az Unreal Commander, épp ezért nagyon sajnálom, hogy nálam előbbi hibádzik: [link] A jobbklikkes menüt előhívva nagyon sokszor egyszerűen kilép a program a "Kritikus leállás" hang kíséretében.
Mondjuk megtudtam brd-től, hogy lehet rossz crack miatt, RAM-, CPU-hiba, vírus és esetleg valami hibás bejegyzés következtében...
A fene tudja, én talán az elsőre gyanakodnék, mert más program alatt nincs semmi ilyen jellegű hiba, RAM korábban tesztelve volt, igaz, a CPU még nem. No meg azóta is keletkezhetett hiba a memóriában...A TC HDD tesztjével kapcsolatban: ezeket az adatokat nem tudja ugyanúgy kiolvasni a S.M.A.R.T.-ból villámgyorsan, ahogy mondjuk a HD Sentinel teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval nagyon köszönöm!