Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez nem semmi, köszi!
"UI: Bocs, ha untattalak volna a technikai részletekkel..."
Dehogyis! Pont ilyen profi választ szerettem volna, de nem reméltem, hogy meg is kapom, és mégis...
Szóval nagyon köszönöm! 
A Total Commander alapvetően sokkal jobban tetszik már csak emiatt is, mint az Unreal Commander, épp ezért nagyon sajnálom, hogy nálam előbbi hibádzik: [link] A jobbklikkes menüt előhívva nagyon sokszor egyszerűen kilép a program a "Kritikus leállás" hang kíséretében.
Mondjuk megtudtam brd-től, hogy lehet rossz crack miatt, RAM-, CPU-hiba, vírus és esetleg valami hibás bejegyzés következtében...
A fene tudja, én talán az elsőre gyanakodnék, mert más program alatt nincs semmi ilyen jellegű hiba, RAM korábban tesztelve volt, igaz, a CPU még nem. No meg azóta is keletkezhetett hiba a memóriában...A TC HDD tesztjével kapcsolatban: ezeket az adatokat nem tudja ugyanúgy kiolvasni a S.M.A.R.T.-ból villámgyorsan, ahogy mondjuk a HD Sentinel teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval nagyon köszönöm!