Új hozzászólás Aktív témák
-
cariotis
csendes tag
A zenei CD-k írása elég kényes dolog, valahol azt olvastam, hogy hardver okokból kifolyólag nem érdemes nagyobb sebességgel írni, mert akkor az asztali lejátszók nem látják megfelelően a CD-t. Arról nem írt a cikk, hogy mi ez a hardver ok, de ezt a jelenséget én is tapasztaltam, mert a 4-szeresen írt CD-imet a Mini HI-Fi-m nem mindig látja. Azt tapasztaltam, hogy ha a lemezt az elejétől lejátszom, akkor jó, de ha menet közben Track-et váltok, akkor rögtön keresni kezdi a lemezt, és a végén kiírja, hogy NO DISK!
A Toshiba SD-R5002-es Nero alatt nekem is minimum 4x-es sebességet ajánl fel. Ennél kisebbet nem! Volt régen egy USB-s régi SONY íróm, azzal lehetett 1x-es és 2x-es sebességgel is írni, igaz az max. 4x-est bírt, az USB1.1-es csatoló miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest