Hirdetés
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cariotis
csendes tag
A zenei CD-k írása elég kényes dolog, valahol azt olvastam, hogy hardver okokból kifolyólag nem érdemes nagyobb sebességgel írni, mert akkor az asztali lejátszók nem látják megfelelően a CD-t. Arról nem írt a cikk, hogy mi ez a hardver ok, de ezt a jelenséget én is tapasztaltam, mert a 4-szeresen írt CD-imet a Mini HI-Fi-m nem mindig látja. Azt tapasztaltam, hogy ha a lemezt az elejétől lejátszom, akkor jó, de ha menet közben Track-et váltok, akkor rögtön keresni kezdi a lemezt, és a végén kiírja, hogy NO DISK!
A Toshiba SD-R5002-es Nero alatt nekem is minimum 4x-es sebességet ajánl fel. Ennél kisebbet nem! Volt régen egy USB-s régi SONY íróm, azzal lehetett 1x-es és 2x-es sebességgel is írni, igaz az max. 4x-est bírt, az USB1.1-es csatoló miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest