Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom leszedni az l300-254-es notihoz az ethernet drivert?
Mert hiba teszem fel a toshiba honlapján lévőt, vagy a Realtek honlapjáról, egyikkel sem működik. -
Gerisz
addikt
Mitől visíthat elviselhetetlenül a laptop?
Satellite L500-1XQ
Ha szembe ülök vele akkor nem hallani annyira, de ha elfordítom a fejem akkor iszonyat zavaró. -
Gerisz
addikt
válasz róbert gida #8114 üzenetére
Nem a hangszóró. Alulról jön. Ez valami elektromos zaj szerintem. Nem csapágy hangja. (ez is csak tipp)
Még nincs egy éves. Március végén lesz. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L300-254-es lapos. A kollégák projektoroztak rajta és megfordították valahogy a képet a laposon. Visszaűllítani csak akkor tudom ha rádugom a projektort és akkor felhozza a fordítás lehetőségét, de ha újraindítom a gépet megint fejjel lefelé van. Letöröltem a display drivert akkor helyrejött, de ha újra feltelepítem akkor megint fejjel lefelé minden. Hogyan tudom megfordítani?
Billentyűkombinációval nem fordul, sem a CTRL+ALT+nyil sem a shift+ctrl+nyillal. -
Gerisz
addikt
válasz mr_ricsi #8179 üzenetére
Ha ott lenne már megtettem volna. De nincs ott csak akkor ha rácsatlakoztatok egy külső kijelzőt. Beállítom, hogy két képernyőt szeretnék használni, ekkor a második képernyőnél megjelenik a lehetőség a forgatásra az elsőnél nem. Beállítom a lapos kijelzőjét másodlagos kijelzőnek ekkor vissza tudom forgatni. Ha újraindítom a gépet akkor megint fejjel lefelé van ismét.
-
Gerisz
addikt
válasz mr_ricsi #8183 üzenetére
Felrakták a projektorra, aztán a projektor egy fali konzolon van, amire meg szerették volna fordítani a képet. (jó, hogy a projektoron kellene, mert aztán beállítottam)
Aztán nf f5-el lehet váltani a kijelzőre, meg nyomkodtak ctrl, alt F3-at amivel ki lehet elvileg kapcsolni a kijelzőt, de azt minek nem tudom. Már újraraktam a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i5-7GEN I 16GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Tablet - Laptop: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest