- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
mr_ricsi #8183 üzenetére
Felrakták a projektorra, aztán a projektor egy fali konzolon van, amire meg szerették volna fordítani a képet. (jó, hogy a projektoron kellene, mert aztán beállítottam)
Aztán nf f5-el lehet váltani a kijelzőre, meg nyomkodtak ctrl, alt F3-at amivel ki lehet elvileg kapcsolni a kijelzőt, de azt minek nem tudom. Már újraraktam a rendszert.
-
Gerisz
addikt
válasz
mr_ricsi #8179 üzenetére
Ha ott lenne már megtettem volna. De nincs ott csak akkor ha rácsatlakoztatok egy külső kijelzőt. Beállítom, hogy két képernyőt szeretnék használni, ekkor a második képernyőnél megjelenik a lehetőség a forgatásra az elsőnél nem. Beállítom a lapos kijelzőjét másodlagos kijelzőnek ekkor vissza tudom forgatni. Ha újraindítom a gépet akkor megint fejjel lefelé van ismét.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L300-254-es lapos. A kollégák projektoroztak rajta és megfordították valahogy a képet a laposon. Visszaűllítani csak akkor tudom ha rádugom a projektort és akkor felhozza a fordítás lehetőségét, de ha újraindítom a gépet megint fejjel lefelé van. Letöröltem a display drivert akkor helyrejött, de ha újra feltelepítem akkor megint fejjel lefelé minden. Hogyan tudom megfordítani?
Billentyűkombinációval nem fordul, sem a CTRL+ALT+nyil sem a shift+ctrl+nyillal. -
Gerisz
addikt
válasz
róbert gida #8114 üzenetére
Nem a hangszóró. Alulról jön. Ez valami elektromos zaj szerintem. Nem csapágy hangja. (ez is csak tipp)
Még nincs egy éves. Március végén lesz. -
Gerisz
addikt
Mitől visíthat elviselhetetlenül a laptop?
Satellite L500-1XQ
Ha szembe ülök vele akkor nem hallani annyira, de ha elfordítom a fejem akkor iszonyat zavaró. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom leszedni az l300-254-es notihoz az ethernet drivert?
Mert hiba teszem fel a toshiba honlapján lévőt, vagy a Realtek honlapjáról, egyikkel sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest