- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Hm sok funkciót tudok biosba kapcsolgatni. Mindent maxra raktam turbótol elkezdve mindent így 2,5 ghz-ről elment 3,2 ghz-ig. Majd megállapodtam magammal egy "gyári" órajelben és speedsteppel. Így azért hangosabb a hűző,de tteljesítménye is 2,5x több..
-
ttt1
őstag
Segítségek szeretnék kérni. Van egy Toshiba Z830-as laptopom ssd-vel. a probléma az, hogy a firefox 30-60%-ot eszik és lassú a gép. Megnéztem mitől lehet ez és kiderült a benne lévő I5-2530-as cpu 1200on megy csak (gyáriórajele 2500 mhz). A biosba már minde energiagazdálkodás és turbó be van kapcsolva de a cpu-z szerint nem megy feljebb. A windows friss így az nem lehet a baja. (igaz talán,hogy a toshiba drivereket nem tettem fel mivel a win felismert mindent és hibátlanul megy). Vagy pont ez a "hiba"?
-
ttt1
őstag
Felraktam minden drivert a Toshiba portege r600-hoz.
Nem tudjátok van-e vmi "kapcsoló" a 3g-s modem bekapcsolásához?Addig eljutottam,hogy felraktam mindent de azt írja ,hogy rádióvevö kikapcsolva Aktiváláshoz kapcsolja be a notebook kapcsolóját. V vmi quick button v vhol a "burkolat" alatt lehet kapcsoló? -
ttt1
őstag
Vki tudna segíteni,hogy egy Toshiba Portege R600-asba a beépített 3G-s modemet hogyan kell beállítani?A drivert feltelepítettem, de a telenoros sim kártyát gondolom vhol be kell állítani(apn ,port és társait) nem ?
-
ttt1
őstag
Próbáltam ugy is ,hogy letöltöttem a legujabb drivert intel oldaláról,kicsomagoltam majd manuálissan akartam a drivert frissiteni, de azt irta a legujabb illeszöprogram van fent.dátumot megnézve 2007-es volt.Lehetséges,hogy vistára a display driver a 2007es a legfrissebb?
-
ttt1
őstag
Lenne egy technikai kérdésem.Adott egy Toshiba U300-as subnoti.A vista alatt akarok vga drivert frissiteni,mert ami most fent van az egyrészt régi (2008 év eleji és intel oldalán van fent 2009 márciusi is) másrészt ez a driver nem támogatja még a vertex shader részét a vganak igy értelemszerüen nem lehet kihasználni. A probléma ott kezdödik,hogy az intel féle nem megy fel mert "panaszkodik" hogy nem látja benne a toshiba tanusitványt és menjek a gyártó oldalára ahol is a 2008as driver a legfrissebb.. V e vmi ötleted(esetleg vhogy szignózni az uj drivert) v megoldani hogy az ujabb felmenjen..Irjak toshibának v ms-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Xbox One
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Asus ROG Zephyrus G16 GU605MV-QP191W
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest