- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
@ABE: említetted, hogy van olyan driver, amellyel be lehet állítani, hogy mennyi memóriát kapjon a VGA. Ez működik GMA950-nel, XP alatt is?
Ha igen, akkor melyik ez a driver? Mindenképpen érdekelne, mert eddig 40MB-nál nem osztott még sosem többet... pedig 224-ig mehetne. Igaz valahol olvastam, hogy több RAM-ot kell pakolni a notiba, hogy nagyobbat tudjon osztani a VGA-nak.@ranti: kár, hogy nem előbb olvastam bele a fórumba.
Nekem is A200-om van, igaz a legócsóbb fajta. Ugyanezekkel a gondokkal küszködtem én is. Mindenek előtt a BIOS fríssítés az első, utána már az összes xp drivert fel lehet tenni, ami a toshiba oldaláról letölthető. Nálam csupán egy kis apróság nem működik a multimédia gombok (play/stop/pause/back/forward). Az összes többi igen. Az összes Fn funkció működik, ami Vista alatt is ment. A PowerSavert pedig szerencsére teljesen testre lehet szabni; igaz az előre definiált szintek is jól működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest