Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Scavenging terén én is elég hitetlen vagyok, szerintem semmit nem számít. Egy ideig 140% környékén volt, semmivel nem jött több vagy jobb cucc, mint 40%-kal... És mennyi időt farmoltál King barátunknál amúgy?
orichalcos (9431): Tudom, hogy nem azt jelenti, éppen ezért írtam, hogy én nem vettem észre, hogy átlagban több/jobb cuccokat dobálna, márpedig ha valami 100%-kal több, azt azt jelenti, hogy a duplája, és azért ez elég szembetűnő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest